Holmsberg Administration ApS tilbyder administration af ejendomsselskaber. I øjeblikket administreres  ca. 45 ejendomme. Der forventes tilgang af yderligere ejendomme idet der er efterspørgsel efter "mindre organisationer" til at forestå administrationen - hvor ens selskab ikke "forsvinder i mængden" hos administrator. Porteføljeværdien af de administrerede ejendomme er ca. kr. 1,0 mia.

Holmsberg Administration ApS er medlem af Ejendomsforeningen Danmark. Holmsberg Administration ApS har tegnet Ejendomsadministrationsforsikring med dækningssum på kr. 5.000.000, heraf underslæb kr. 1.000.000.

Holmsberg Administration ApS afgiver gerne et tilbud på administration af dit ejendomsselskab. Vi har stor erfaring med administration af danske ejendomsprojekter de seneste 20 år og har forestået utallige genforhandlinger af lejekontrakter, genudlejninger, refinansieringer, overdragelse af anparter, komplette turnarounds og også kontrollerede nedlukninger af ejendomsselskaber og medvirket ved konkurser af ejendomsselskaber. Kontakt venligst Anders Holmsberg - tlf. 40 33 03 73 (anders@holmsberg.dk) eller Michael Nikolajsen - tlf. 40 21 27 59 (michael@holmsberg.dk).

Direktør i Holmsberg Administration ApS er Michael Nikolajsen, der har arbejdet tæt sammen med Anders Holmsberg de seneste ca. 20 år med administration af ejendomsselskaber. Michael Nikolajsen er oprindeligt uddannet revisor.

 

Holmsberg Administration ApS, Magnoliavej 12 B, st. th., 5250 Odense SV.

Holmsberg Administration ApS - CVR-nr.: 34 21 55 88.

Bankforbindelse: Handelsbanken, Klingenberg 16, 5000 Odense C.

Revisor: Ernst & Young, Godkendt Revisionspartnerselskab, Englandsgade 25, 5000 Odense C.