K/S’ER

Holmsberg Ejendomme ApS formidler kommanditselskaber – populært kaldet K/S’er. Ejendomme i K/S-selskabsformen er typisk ejendomme anvendt til følgende formål: butik, detail, lager, produktion, logistik og undervisning. Fælles for disse ejendomstyper er, at de er skattemæssige afskrivningsberettigede. I dagens marked er det et krav fra finansieringskilderne, at investorerne indskyder kapital ved etableringen af ejendomskommanditselskabet. Kravet afhænger af flere forskellige forhold men er i niveauet 15-30 %. I dagens marked ligger K/S-ejendomme i prisniveauet kr. 10-40 mio.

Sådan finder du os

Adressen er Magnoliavej 12 B, st. th., 5250 Odense SV – tag motorvejsfrakørsel 52 (hvor Hotel Scandic og Autohuset Vestergaard ligger) og derpå sydpå mod Assens, i første lyskryds ved Netto drejes til venstre og efter 50 meter til højre ind på Magnoliavej. Vi bor helt nede i bunden af vejen. Der kan parkeres vederlagsfrit.

Åbningstider

Vores telefonåbningstider er alle hverdage 09:00 til 17:00 – fredage dog til 15:00. 

Kontortelefonnummer er: 70 22 77 35.

Da vi er en mindre organisation er vi dog af og til alle optaget af møder eller “ude af huset”. Især i månederne marts og april kan vi være svære at træffe efter frokost begrundet i afholdelse af generalforsamlinger.

 Anders Holmsberg – tlf. 40 33 03 73 (anders@holmsberg.dk)

Michael Nikolajsen – tlf. 40 21 27 59 (michael@holmsberg.dk)