Hvem er vi?

Holmsberg Ejendomme ApS formidler udelukkende danske erhvervsejendomme i hovedsageligt aktieselskabsform og kommanditselskabsform. Desuden tilbydes rådgivning vedr. alle forhold relateret til ejendomme. Når De vælger Holmsberg Ejendomme ApS som rådgiver i forbindelse med Deres ejendomskøb får De desuden adgang til adskillige års erfaring indenfor ejendomsmarkedet tillige med et omfattende kontaktnet til finansieringskilder, ejendomsudbydere og rådgivere. Holmsberg Ejendomme ApS tilbyder således en komplet rådgivnings- og opsparingspakke ved køb af investeringsejendomme. Anders Holmsberg stiller sig ligeledes til rådighed som bestyrelsesmedlem i ejendomsselskaber.

Holmsberg Ejendomme ApS – CVR-nr.: 34 21 55 45.

Direktionen består af Anders Holmsberg (40 33 03 73 eller anders@holmsberg.dk).

Anders Holmsberg er uddannet cand. merc. aud. fra Handelshøjskolen i Århus med hovedopgave i skatteret. Hovedopgaven omhandlede skattemæssige afskrivninger på bygninger. Efterfølgende var Anders Holmsberg ansat som revisor hos det daværende Arthur Andersen statsautoriseret revisionsselskab, der er fusioneret med Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Anders Holmsberg har helt eller delvist formidlet indkøb og salg til investorer af ca. 65 investeringsselskaber/ejendomme med en samlet volumen på ca. kr. 2,7. mia. Anders Holmsberg har desuden helt eller delvist forestået salgsprocessen af adskillige ejendomme.

Anders Holmsberg er direktør og/eller bestyrelsesmedlem i ca. 15 ejendomsselskaber.

Bankforbindelse for Holmsberg Ejendomme ApS: Nykredit Bank, Buen 9, 6000 Kolding

Revisor for Holmsberg Ejendomme ApS: BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Havneholmen 29, 1561 København V.

Holmsberg Ejendomme ApS anvender mangeårige samarbejdspartnere ifm. udbud af investeringsejendomme.

Revisor: BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Havneholmen 29, 1561 København V.

Advokat: Advokaterne.com, Sønder Allé 9, 1. th., 8000 Århus C samt Interlex Advokterne, Mariane Thomsens Gade 1C. 8, 8000 Århus C.

Sådan finder du os

Adressen er Klosterplads 2, 1. sal, 5700 Svendborg – ovenpå Sydbank og ca. 100 meter fra banegården.

Åbningstider

Vores telefonåbningstider er alle hverdage 09:00 til 17:00 – fredage dog til 15:00. 

Kontortelefonnummer er: 70 22 77 35.

Da vi er en mindre organisation er vi dog af og til alle optaget af møder eller “ude af huset”. Især i månederne marts og april kan vi være svære at træffe efter frokost begrundet i afholdelse af generalforsamlinger.

 Anders Holmsberg – tlf. 40 33 03 73 (anders@holmsberg.dk)

Michael Nikolajsen – tlf. 40 21 27 59 (michael@holmsberg.dk)